Top Analist Zegt Twee Altcoins op Ultra Moon Mission Als Bitcoin Eyes $11.400

Volgens Michaël van de Poppe, een cryptoanalist en handelaar, lijken twee altcoins zich op te stellen om grote winsten te boeken.

 

In een nieuwe strategie sessie, de technische handelaar bekend in de industrie als Crypto Michaël zegt zowel de Curve Dao Token (CRV) en Swipe (SXP) „zal gaan op een ultra maan missie.“

 

CRV is een bestuursteken voor het Curve-platform dat medio augustus bij bijna $12, volgens CoinMarketCap, deputeerde. Het is aangezien in prijs gedaald en bij $1.02 op tijdstip van het schrijven handel drijft. Van de Poppe zegt als het terugkaatst en $1.65 breekt het van dat kon springen en $2.22-$2.70 bereiken.

 

SXP machtigt het Swipe Netwerk en zijn portemonnee-applicatie. Na het raken van alle-tijd-hoogten van ongeveer $5.00 in midden van augustus, heeft het ook sindsdien in prijs gedaald en handelt bij $1.31 op het tijdstip van het schrijven, volgens CoinMarketCap.

 

Van de Poppe zegt Swipe zich zijdelings gaat bewegen, potentieel rond $1, alvorens het een nieuwe stiercyclus kan beginnen. Nadat het hogere hoogte en lagere dieptepunten begint te raken, voorspelt hij dat het zal uitbreken en $3.00 zal richten.

 

De handelaar merkt ook op dat het lijkt alsof de Bitcoin op het huidige prijsniveau blijft. BTC handelt op het moment van schrijven tegen $10.727,64.

 

„Ziet er klaar uit om de $10.700-10.800 gebieden te testen en misschien zelfs $11.200-11.400 als de dollar een beetje vertraagt.“